Даваме думата на пловдивчанин, който се свърза с Plovdiv24.bg, за да

...
Даваме думата на пловдивчанин, който се свърза с Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Наглост в центъра на Пловдив

Даваме думата на пловдивчанин, който се свърза с Plovdiv24.bg,  с цел да отвори полемика по до болежка познатата процедура да се резервират паркоместа с туби от минерална вода и конуси в Пловдив:

" Дребни неправди в центъра на Пловдив основават извънредно неприятно усещане за метода, по който община Пловдив се грижи за отговорностите си. Малко безочливо е да се блокират с туби, колела, особено направени табелки и прочие Говорим за места, които са в центъра на Пловдив и са част от Синя зона. Там биха могли да паркират коли, които плащайки по 2лв на час, 16лв дневно, 6 дни в седмицата са тъкмо 5000 лева А тези 5000 лв. можеше да са в бюджета и да се употребяват за облагородяване на града ни! "

" На всичкото от горната страна паяк, с служител на реда вътре, минава десетки пъти дневно около колелото, тубите, табелки. От най-малко 5 години едни и същи наглеци си блокират едни и същи места ", шокиран е читателят ни.

 

Plovdiv24.bg напомня, че съгласно наредбата за реда за прекъсване, престой и паркиране на пътни транспортни средства на територията на град Пловдив не позволява нерегламентирано слагане и/или разполагане върху общинска територия на всевъзможни преносими, неподвижни и други загради, знаци, табели, уреди, предмети и други сходни, които затрудняват и/или попречват видимостта, прекосяването, прекъсването, престоя и паркирането на моторните транспортни средства, както и придвижването на пешеходците.

При определяне на лицата, които не съблюдават тези разпореждания, то на причинителя се постанова санкция в размер от 50 до 500 лв..

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР